Friday, November 22, 2013

UNIQUE TRAINING SERVICES – Effie Dimolitsa: Έφη Δημολίτσα

Effie Dimolitsa
H Unique Training Services ιδρύθηκε το 2002 από την Έφη Δημολίτσα, Διαφημίστρια, Σύμβουλο Επικοινωνίας και Εκπαιδεύτρια στελεχών επιχειρήσεων (c.v. E.Δ.).

Η Ε. Δ. χρησιμοποιεί την πλούσια εμπειρία της «στην πράξη» από τον χώρο της Επικοινωνίας για να διαμορφώνει μοναδικά στο είδος τους εκπαιδευτικά προγράμματα, τα οποία συνδυάζουν με ρεαλιστικό, αλλά και ιδιαίτερα δημιουργικό τρόπο, τη θεωρία με την καθημερινή πραγματικότητα κάθε ομάδας εκπαιδευομένων.

Σε αυτό βοηθούν ιδιαίτερα οι ασκήσεις ή τα case studies που η ίδια δημιουργεί για κάθε διαφορετική ομάδα, προκειμένου αυτά να σχετίζονται, κατά το δυνατόν περισσότερο, με την καθημερινή εργασιακή εμπειρία κάθε ομάδας που εκπαιδεύει.

Τα εκπαιδευτικά προγράμματα της Unique Training Services στα οποία διδάσκει προσωπικά η Ε.Δ., περιλαμβάνουν:
  • Business Writing Skills (Τα ορθά και αποτελεσματικά
    επαγγελματικά κείμενα).
  • Advertising Workshop (Αρχές και Briefing για εξέχουσα Επικοινωνιακή Εκστρατεία)


Η Ε.Δ. επίσης αναλαμβάνει coaching / training  για την προσωπική ανάπτυξη δεξιοτήτων επικοινωνίας και παρουσιάσεων, υψηλόβαθμων στελεχών επιχειρήσεων.
ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΟΣ ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ, ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΕΧΟΥΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ Ε.Δ.  

ΑΔΕΛ Saatchi and Saatchi AdvertisingACTION AIDADVOCATE Burson-Marsteller, BBDO Athens AdvertisingCOCA COLA 3ECOSMOTE, CPI HellasDIAGEO HellasEΠΟΜ ΑΒΕΕ,  ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΑΡΟΧΗΣ ΦΥΣΙΚΟΥ ΑΕΡΙΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ,  ΕΜΑ Α.Ε., FOCUS / BARIFORTHNETGFK Market Analysis, J.T. InternationalKOSMOCARLIDLLEO BURNETT Adv., MARS HellasMcCANN Worldgoup-Athens, METRO-OPTIMAMINDSHARE A.E.,  MSD ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗ,  MSPS AE,
Ο.Τ.Ε.
A.E.,  OTEGLOBE,  

ΤΑΞΙΔΙΑ ΕΥ ΖΗΝ, TEMPO OMD, TEXNOCAR ABEE, THINK DIGITAL, ΤΙΤΑΝ A.E., ΤΡΟΦΕΚΛΕΚΤ-MASTERFOODS, VIVARTIA.

No comments:

Post a Comment